top of page
  • info522145

Μonos



Η MIGMA, ένα σύνολο καλλιτεχνών-συνεργατών με διαφορετικό υπόβαθρο και εμπειρίες και με βηματολόγιο βασισμένο στο σύγχρονο και νεοκλασικό χορό , εμπλουτισμένο και ανανεωμένο σύμφωνα με τα δεδομένα του σήμερα, πειραματίζεται με το θέμα της μοναξιάς και θέτει ουσιαστικά ερωτήματα για την μοναχικότητα του ανθρώπου.


Πόσες φορές έχεις νιώσει την επιθυμία να μην θέλεις να δεις και να μιλήσεις με κανέναν ? Πόσες φορές είσαι ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους και όμως νιώθεις άδειος και μόνος? Πόσες φορές έχουμε ακούσει για ανθρώπους που έχουν φτάσει στην απόλυτη φήμη και δόξα και ενώ περιβάλλονται από τόσους ανθρώπους να αισθάνονται ουσιαστικά μόνοι? Πόσες φορές έχουμε ακούσει για ανθρώπους που η μοναχικότητα τους, τους έχει οδηγήσει σε ψυχικά άρρωστες καταστάσεις?


Κινητήρια δύναμη είναι η τεχνολογία, οι ρυθμοί του σήμερα και η εξάρτηση από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το διαδίκτυο. Μια εξάρτηση με την οποία ξεχνάς τον πραγματικό κόσμο και όλη η ζωή γίνεται μια εικονική πραγματικότητα μέσα από ένα παιχνίδι διαδικτυακό. Πατάς το «play» και η ζωή ξεκινάει. Μόνο που όλα ταλαντεύονται. Περπατάς πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί, σε μια λεπτή γραμμή. Έχεις τρεις ευκαιρίες να κερδίσεις το παιχνίδι, να κερδίσεις την μοναξιά. Μα πάνω από όλα... μόλις πατήσεις το «turn off»... είσαι MONOS.


Όλα αυτά θα ξετυλιχθούν σαν ένα κουβάρι μέσα από ένα συνονθύλευμα χορευτών, ηθοποιών και πολυμέσων (projection) που εστιάζουν σε λεπτομέρειες και αποκαλύπτουν συναισθήματα και αντιδράσεις.


Η πρωτότυπη μουσική σύνθεση του MONOS είναι από τον Απόστολο Τσιτσώνη και η επιμέλεια των κουστουμιών από την Tricia Daniels.



ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΣΥΛΛΗΨΗ - ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ : ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ - ΣΚΗΝΙΚΑ : ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: ΤΣΙΤΣΩΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

VIDEO PROJECTION - MONTAZ: ΤΣΙΤΣΩΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΒΟΗΘΟΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥ : ΤΣΙΟΥΡΑΜΑΝΗ ΛΕΥΚΟΘΕΑ

ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ : TRICIA DANIELS

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ : ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ


ΧΟΡΕΥΤΕΣ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ

ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΤΣΙΟΥΡΑΜΑΝΗ ΛΕΥΚΟΘΕΑ

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ

ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΥ ΜΥΡΤΩ

ΓΙΑΚΟΥΜΟΓΛΟΥ ΜΑΡΚΟΣ

ΣΟΥΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page