top of page
  • info522145

Επιχείρηση Φόνος

Έγινε ενημέρωση: 4 Μαρ 2021

ένα αστυνομικό θρίλερ του Ρίτσαρντ Χάρις


Ένας αστυνομικός, μια συγγραφέας ειδικευμένη στις αστυνομικές υποθέσεις και ένας μυστηριώδης άνδρας από το παρελθόν έρχονται αντιμέτωποι σε μια περίεργη ιστορία όπου τα στοιχεία, οι αποδείξεις και οι πλάνες εναλλάσσονται με καταιγιστικό ρυθμό αποδεικνύοντας τη σχετικότητα της αλήθειας. Οι σχέσεις των ανθρώπων αποκαλύπτονται μέσα από μια επώδυνη διαδικασία όπου όλα ανατρέπονται διαρκώς.

Ένα έργο για τον φόβο, για την άσκηση τρομοκρατίας που βρίσκει πολυάριθμες εφαρμογές στην καθημερινότητά μας, για τις πολλαπλές όψεις της πραγματικότητας και τα παιχνίδια εξουσίας. Ένα εξαιρετικά επίκαιρο έργο, που αποτελεί μια πρόκληση για τον θεατή καθώς τον παρακινεί να δει πίσω από την «αλήθεια» που του παρουσιάζεται μια άλλη όψη της πραγματικότητας.

Μια μοναδική, πολυεπίπεδη σκηνική αναζήτηση, -αποτέλεσμα μιας πολύμηνης διαδικασίας-, που ένωσε επαγγελματίες ηθοποιούς και νέους ηθοποιούς (τελειόφοιτους του Εργαστηρίου Υποκριτικής Άκη Δαβή) στις πρώτες του παρουσιάσεις την περασμένη άνοιξη σε μορφή work in progress ενώ η ολοκληρωμένη εκδοχή της παράστασης (που παρουσιάστηκε ήδη σε ανθρώπους της τέχνης και φοιτητές δραματικών σχολών και θεατρολογίας) κέρδισε τις εντυπώσεις.


Μετάφραση: Χριστίνα Μπάμπου – Παγκουρέλη

Σκηνοθεσία: Μανώλης Ιωνάς

Σκηνικά – Κοστούμια: Νίκος Κασαπάκης

Φωτισμοί: Θωμάς Χαρέλας

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μανώλης Ιωνάς, Βαγγέλης Λιοδάκης, Ειρήνη Παπαδημάτου

Παραστάσεις: Τετάρτη (απογευματινή) 19:00, Πέμπτη-Παρασκευή 21:00

2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page